Bomenbuurt is volop in ontwikkeling. Het wordt een groene wijk, letterlijk en figuurlijk, voor mensen die kiezen voor bewust leven. Bomenbuurt wordt ook een moderne en veilige wijk, waar jong en oud zich thuis voelt.

In Bomenbuurt verrijzen 61 woningen, waarvan 39 sociale huurwoningen en 22 twee-onder-één kap koopwoningen. Wooncorporatie Wonion gaat de 39 sociale huurwoningen verhuren. De 39 sociale huurwoningen zijn levensloopwoningen. Levensloopwoningen zijn woningen die aan de veranderende eisen van bewoners kunnen worden aangepast. Jong en oud kunnen prima wonen in een levensloopwoning.

Woningtypen
Er zijn twee typen huurwoningen. Type 1 heeft een woonkamer met wintertuin, een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich een tweede slaapkamer en een hobby/werkkamer. Type 2 heeft een woonkamer met wintertuin op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een hobby/werkkamer en een badkamer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het inbouwen van een lift. Beide type woningen zijn geschikt voor zowel starters, kleine gezinnen als senioren.

Ook in de winter genieten
De huurwoningen in Bomenbuurt krijgen allen een wintertuin. Door de toepassing van veel glas en de ligging op het zuiden, kunt u in uw wintertuin zelfs op koudere dagen genieten van het buitenleven.

Meer informatie over een woning huren in Bomenbuurt
Woningplattegronden
Klik hier voor meer informatie over een woning huren in Bomenbuurt

Ik wil een woning huren in Bomenbuurt
Wonion adverteert de huurwoningen in de week van 2 mei in De Huispagina, een katern van de Gelderse Post en op www.wonion.nl. Woningzoekenden die ingeschreven staan kunnen dan reageren op deze woningen. Woningzoekenden uit de Vogelbuurt, een wijk die geherstructureerd wordt, hebben voorrang op basis van hun herstructureringsurgentie. Daarna vindt de selectie plaats op basis van inschrijfduur. De woningzoekende met de langste inschrijfduur heeft daarna de eerste keus.

Overige buurten

De Gaarden
De Parkbuurt
Het Bosveld
Bomenbuurt

Zoeken