Bomenbuurt is volop in ontwikkeling. Het wordt een groene wijk, letterlijk en figuurlijk, voor mensen die kiezen voor bewust leven. Bomenbuurt wordt ook een moderne en veilige wijk, waar jong en oud zich thuis voelt.

De Bomenbuurt is een feit. Bewoners wonen nu een tijdje in een nieuwe woning en op dit moment wordt gewerkt aan het inrichten van de openbare ruimte in de buurt. Om samen met bewoners te vieren dat Bomenbuurt een feit is, bieden wij u als bewoner van Bomenbuurt, graag een bank aan die een plek krijgt in uw buurt. Niet zomaar een bank, maar een bank waarvoor ú het ontwerp bepaald en dit ontwerp samen met uw buren op de bank mozaïekt. Wij nodigen u daarom uit voor een gezellig samenzijn met uw buren op zaterdag 17 november. Op deze dag organiseren wij namelijk een workshop mozaïeken en een buurtmozaïekmiddag voor u. Tijdens deze festiviteit kunt u samen met uw buren de bank beplakken met mozaïeksteentjes. Hoe de bank eruit komt te zien, dat bepaalt u! Stuur een ontwerp in en wie weet komt úw ontwerp op de buurtbank te staan. Weten hoe u mee kunt doen en u op kunt geven? Lees dan verder.

Doe mee aan de ontwerpwedstrijd en win een VVV-bon t.w.v. 25 euro
Bewoners van Bomenbuurt krijgen van ons een buurtbank: een betonnen bank waarop u een unieke mozaïekafbeelding kunt maken. Deze mozaïekafbeelding kunt ú bepalen door een ontwerp in te sturen. Woont u in Bomenbuurt en hebt u een uitnodiging voor de ontwerpwedstrijd van ons ontvangen? Doe dan mee!

Ideeën voor uw ontwerp
Wordle_Bomenbuurt

Wat zou het mooi zijn als uw ontwerp voor de buurtbank aansluit bij de sfeer van Bomenbuurt. Om hierbij aan te sluiten geven wij u hiernaast een aantal woordideeën mee, die u kunnen helpen bij het maken van uw ontwerp: 

Een deskundige jury kiest het ontwerp dat het beste aansluit bij Bomenbuurt. Het winnende ontwerp wordt door een professioneel vormgever aangepast, zodat het op de bank geplaatst kan worden. De winnaar van de ontwerpwedstrijd ontvangt persoonlijk bericht en een VVV-bon ter waarde van 25 euro.

Nieuwsgierig naar hoe de bank eruit kan komen te zien? Hierbij een aantal voorbeelden van buurtbanken die door bewoners elders in het land gemaakt zijn:

foto3

foto6

Stuur uw ontwerp in vóór vrijdag 21 september en maak kans op een VVV-bon t.w.v. 25 euro. U kunt uw ontwerp insturen via de antwoordenvelop die u via de post hebt ontvangen. Ook kunt u uw ontwerp inleveren bij wijkservicepunt Het Vogelnest (Sperwerstraat 1a) of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt u ontwerp op A4 formaat insturen. Vermeld op uw ontwerp uw naam, adres en telefoonnummer. 

Uitnodiging: een gezellige buurtfestiviteit op zaterdag 17 november!

Bewoners van Bomenbuurt hebben via de post een uitnodiging ontvangen voor zaterdag 17 november. Houdt u zaterdag 17 november vrij in u agenda?! Op deze dag organiseren wij een gezellig samenzijn voor u en uw buren. Wij geven u alvast een voorproefje op het programma van deze dag:

In de ochtend: workshop mozaïeken
In de ochtend wordt een workshop mozaïeken georganiseerd. Hier kunnen maximaal 10 personen aan mee doen. Wilt u graag mee doen? Geef u dan nu op! Het winnende ontwerp wordt op de betonnen bank gemozaïekt door u en uw buren. U leert hoe de bank te mozaïeken en wij zorgen voor een drankje en wat lekkers. Meedoen? Geef u dan vóór vrijdag 21 september op voor de workshop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij meer dan 10 aanmeldingen wordt geloot.

In de middag: buurtmozaïekmiddag
Als bewoner van Bomenbuurt bent u allen van harte welkom om op zaterdagmiddag 17 november naar de buurtmozaïekmiddag te komen, juist ook als u ’s ochtends niet hebt deelgenomen aan de workshop. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Uw buren die deel hebben genomen aan de workshop leggen u dan uit hoe te mozaïeken en samen maakt u de bank, die straks een plek krijgt in uw buurt, af. Onder het genot van een hapje en een drankje maken we er een gezellige middag van voor u en uw buren.

Graag tot ziens op zaterdag 17 november! Wij informeren u nog over de precieze locatie en aanvang van de buurtfestiviteit. Het zal in ieder geval in uw buurt plaatsvinden. 

In de tussentijd zien wij graag uw ontwerp voor de buurtbank en/of uw aanmelding voor de workshop mozaïeken tegemoet. U kunt uw ontwerpen insturen en u aanmelden voor de workshop vóór vrijdag 21 september 2012.

Overige buurten

De Gaarden
De Parkbuurt
Het Bosveld
Bomenbuurt

Zoeken