Bomenbuurt is volop in ontwikkeling. Het wordt een groene wijk, letterlijk en figuurlijk, voor mensen die kiezen voor bewust leven. Bomenbuurt wordt ook een moderne en veilige wijk, waar jong en oud zich thuis voelt.

In september nodigden wij u, als bewoner van Bomenbuurt, uit om mee te denken over een ontwerp voor een buurtbank, die wij in uw buurt willen plaatsen. Wij hebben een aantal mooie en creatieve ontwerpen binnengekregen. Hieronder leest u wie de gelukkige winnaars zijn. Daarnaast hebben wij nog een vraag voor u: wat is een geschikte locatie voor de buurtbank?

Winnaars ontwerpwedstrijd
Medewerkers van Wonion, gemeente en een lid van de bewonerscommissie hebben uit de inzendingen twee ontwerpen gekozen. Eén ontwerp komt op de voorzijde van de bank te staan en een ander aan de achterzijde van de bank. De winnende ontwerpen zijn ingezonden door:

Ineke Tiek, Elzenstraat 9
Vendula Cerna, Elzenstraat 10

Wij hebben de winnaars van de ontwerpwedstrijd persoonlijk benaderd om hen de VVV-bon ter waarde van 25 euro te overhandigen. Hieronder ziet u de trotse winnaars met het ontwerp in hun handen.

Prijsuitreiking_bewoners__winnend_ontwerp_buurtbank_Bomenbuurt
Van links naar rechts: Vivian van Trienen, wijkconsulent Wonion, Ineke Tiek en Vendula Cerna.

Waar komt de buurtbank te staan? Geef uw suggestie door!
Wij kunnen ons voorstellen dat u, als bewoner van Bomenbuurt, suggesties heeft voor waar de buurtbank kan komen te staan. Graag horen wij deze. U ontvangt van ons een overzichtskaart van Bomenbuurt. U kunt hierop aankruisen wat u een goede locatie vindt voor de buurtbank. U kunt de overzichtskaart via een bijgeleverde antwoordenvelop retourneren naar ons. Een postzegel plakken is niet nodig. Wij ontvangen uw inzending graag vóór woensdag 17 oktober. Uit de ingezonden locaties kiezen wij de meest geschikte plek voor de buurtbank.

Herinnering: houdt zaterdag 17 november vrij in uw agenda
Houdt u zaterdag 17 november vast vrij in uw agenda? Op deze dag organiseren wij een gezellig samenzijn voor bewoners van Bomenbuurt. In de ochtend wordt een workshop mozaïeken georganiseerd. Hier kunnen maximaal 10 personen aan mee doen. Er zijn nog plaatsen vrij dus als u mee wilt doen, geef u dan nu op voor de workshop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Wanneer u zich al opgegeven heeft, hoeft u dit niet nogmaals te doen. Tijdens de workshop leert u hoe de bank te mozaïeken en wordt gezorgd voor een drankje en wat lekkers. Vanaf 15.00 uur bent u allen van harte welkom om naar de buurtmozaïekmiddag te komen. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Uw buren die deel hebben genomen aan de workshop leggen u dan uit hoe te mozaïeken en samen maakt u de buurtbank af. Onder het genot van een hapje en een drankje maken we er een gezellige middag van voor u en uw buren.

Overige buurten

De Gaarden
De Parkbuurt
Het Bosveld
Bomenbuurt

Zoeken