Bomenbuurt is volop in ontwikkeling. Het wordt een groene wijk, letterlijk en figuurlijk, voor mensen die kiezen voor bewust leven. Bomenbuurt wordt ook een moderne en veilige wijk, waar jong en oud zich thuis voelt.

Op zaterdag 17 november organiseren Wonion en gemeente Oude IJsselstreek een buurtmozaïekdag voor bewoners van de nieuwbouwbuurt Bomenbuurt. Bewoners van Bomenbuurt zijn uitgenodigd om op zaterdag 17 november samen met hun buren een betonnen bank te beplakken met mozaïeksteentjes. Dit gebeurt onder professionele begeleiding. De mozaïeksteentjes vormen een afbeelding die bedacht is door bewoners zelf. Via een ontwerpwedstrijd konden bewoners hun ideeën voor de buurtbank aangeven. Ook voor de locatie van de buurtbank hebben bewoners ideeën aangedragen.

Buurtmozaïekdag met stamppotbuffet als afsluiter
In de ochtend vindt vanaf 9.30 uur, onder professionele begeleiding, een workshop mozaïeken plaats. Bewoners konden zich hier van te voren voor opgeven. Tijdens deze workshop leren deelnemers hoe de bank te mozaïeken. In de middag vanaf 15.00 uur zijn alle bewoners van Bomenbuurt van harte welkom om naar de buurtmozaïekmiddag te komen. De bewoners die ‘s ochtends deel hebben genomen aan de workshop begeleiden de overige bewoners bij het mozaïeken. Samen maken ze de buurtbank af. De buurtmozaïekdag wordt afgesloten met een stamppotbuffet. Het stamppotbuffet is mogelijk gemaakt door Fidessa Welzijn.

Bent u, als bewoner van Bomenbuurt, erbij zaterdag 17 november?
Bent u erbij op zaterdag 17 november? Onder het genot van een hapje en een drankje maken we er een gezellige middag van voor u en uw buren. De festiviteit vindt plaats in een tent, zodat we warm en droog zitten, tegenover de woningen Elzenstraat 8 t/m 12.

Overige buurten

De Gaarden
De Parkbuurt
Het Bosveld
Bomenbuurt

Zoeken