Bomenbuurt is volop in ontwikkeling. Het wordt een groene wijk, letterlijk en figuurlijk, voor mensen die kiezen voor bewust leven. Bomenbuurt wordt ook een moderne en veilige wijk, waar jong en oud zich thuis voelt.

De 39 gebouwde energieneutrale huurwoningen in Bomenbuurt zijn klaar. De bewoners zijn inmiddels gesetteld in hun nieuwe woning. Tijd voor een feestelijke opening! 

Officiële opening vrijdag 7 december 2012
Bewoners van Bomenbuurt, omwonenden en andere betrokkenen zijn uitgenodigd voor de opening van Bomenbuurt op vrijdag 7 december aanstaande om 15.00 uur. De happening vindt plaats in Bomenbuurt, op de parkeerplaats tegenover Elzenstraat nummer 8 t/m 12. Na een aantal korte toespraken, wordt de buurtbank, die ontworpen én gemaakt is door bewoners van Bomenbuurt, onthuld. Na de officiële opening is er gelegenheid een energieneutrale woning in Bomenbuurt te bezichtigen. Tevens is er een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en een hapje. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Met deze bijeenkomst staan we samen stil bij het feit dat de eerste fase van een nieuwe en bijzondere buurt, vanwege het energieneutrale karakter, is gerealiseerd. Hiermee is weer een mijlpaal bereikt in de wijkvernieuwing.

Overige buurten

De Gaarden
De Parkbuurt
Het Bosveld
Bomenbuurt

Zoeken