Welkom in De Gaarden! De Gaarden wordt een buurt met een landelijk karakter, een karakteristieke wijk met natuurlijke elementen.

Zoals u weet wordt uw woning ingrijpend gerenoveerd. Dit betekent dat wij de woning aan de buiten- en binnenzijde gaan opknappen en dat wij u keuzemogelijkheden voor verbetering aanbieden. Op dinsdag 28 februari is uit drie plannen van verschillende consortia een winnend plan gekozen. Het consortium Zorgeloos Wonen van Bouwbedrijf WBC uit Winterswijk gaat uw woning ingrijpend renoveren. Wij willen u graag het definitieve plan presenteren, zodat u weet hoe uw woning eruit komt te zien na de ingrijpende renovatie.

Uitnodiging informatiebijeenkomst
Wonion en Bouwbedrijf WBC willen u graag de nieuwe plannen voor uw woning presenteren en organiseren daarom informatiebijeenkomsten op dinsdag 27 en woensdag 28 maart in het kantoor van Wonion aan de Hutteweg 115 in Ulft. Bewoners van de ingrijpend te renoveren woningen in De Parkbuurt en De Gaarden hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Ook bewoners die wonen in een woning die gesloopt gaat worden, zijn hiervoor uitgenodigd.

Programma informatiebijeenkomst
Wij laten u op 27 en 28 maart graag zien hoe uw woning eruit komt te zien na de ingrijpende renovatie, wat de planning is en op welke manier wij u bij het proces betrekken. Tevens vertelt de gemeente Oude IJsselstreek iets over de planning van de openbare ruimte in uw buurt. Lukt het u niet om aanwezig te zijn bij de presentatie? Dan kunt u contact op met Elly van der Zaag van Wonion op telefoonnummer (0315) 69 60 71, zij maakt een andere afspraak met u. U kunt haar ook een email sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om u zo goed mogelijk te informeren zijn er medewerkers van Wonion, Bouwbedrijf WBC en de gemeente Oude IJsselstreek aanwezig. Samen doen wij er alles aan om eventuele onduidelijkheden weg te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Graag tot ziens op dinsdag 27 of woensdag 28 maart!