Welkom in De Gaarden! De Gaarden wordt een buurt met een landelijk karakter, een karakteristieke wijk met natuurlijke elementen.

115 woningen in de buurten De Gaarden en De Parkbuurt worden ingrijpend gerenoveerd. Dit betekent dat wij de woningen aan de buiten- en binnenzijde gaan opknappen en dat wij u als bewoner, keuzemogelijkheden voor verbetering aanbieden. Graag willen wij u laten zien hoe de woning eruit komt te zien na de ingrijpende renovatiewerkzaamheden. Daarom is de aannemer op dit moment bezig met het realiseren van twee modelwoningen aan de Kwartellaan 87 en 89.  

Uitnodiging bezichtiging modelwoning

Graag nodigen we u, als bewoner van een ingrijpend te renoveren woning, uit om de modelwoningen te bezichtigen. In de woningen kunt u het resultaat van de renovatiewerkzaamheden zien. Medewerkers van Wonion en van het consortium Zorgeloos Wonen, die zorgdraagt voor de uitvoering van de werkzaamheden, zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Komt u een kijkje nemen?
Om ervoor te zorgen dat medewerkers van Wonion en van consortium Zorgeloos Wonen alle gelegenheid hebben om al uw vragen te beantwoorden, nodigen wij u op verschillende momenten uit, om zo het aantal bezoekers te spreiden dat gelijktijdig in de modelwoningen aanwezig is. U ontvangt, deze week, een uitnodiging voor een specifiek tijdstip van ons. Bent u verhinderd op het tijdstip dat u bent uitgenodigd, neemt u dan contact op met Elly van der Zaag van Wonion, op telefoonnummer (0315) 69 60 71. Zij maakt dan een andere afspraak met u.

De momenten waarop de modelwoningen geopend zijn:

Maandag 10 september van 15.30 uur tot 17.00 uur
Maandag 10 september van 18.00 uur tot 19.30 uur
Woensdag 12 september van 15.30 uur tot 17.00 uur
Woensdag 12 september van 18.00 uur tot 19.30 uur

Tot ziens in de modelwoningen!