Welkom in De Gaarden! De Gaarden wordt een buurt met een landelijk karakter, een karakteristieke wijk met natuurlijke elementen.

De Kwartellaan en het Mezenpad zijn een tijdje geleden opgeknapt en daarnaast is de openbare ruimte hier opnieuw ingericht. Woont u in de Kwartellaan of het Mezenpad? Dan hebt u onlangs van ons een brief ontvangen waarin wij aangeven uw buurt een bank aan te willen bieden om u te bedanken voor uw medewerking tijdens het opknappen van uw buurt en tevens samen met u te vieren dat uw buurt opgeknapt is. Daarnaast nodigden wij u uit mee te doen aan een ontwerpwedstrijd voor het bepalen van het ontwerp voor de buurtbank. Op 24 september kwam de jury bijeen om de ontwerpen die ingezonden zijn te beoordelen. Jammer genoeg zijn er voor uw buurt slechts enkele ontwerpen binnengekomen. Te weinig om een goede keuze te maken. Wij hebben daarom besloten dat de buurtfestiviteit op zaterdag 17 november niet door gaat.

Neem een kijkje in Bomenbuurt op zaterdag 17 november
In Bomenbuurt gaan wij op 17 november wel van start met de eerste buurtbank. Uit deze buurt kregen wij voldoende ontwerpen binnen om een goede keuze te maken. Wij nodigen u daarom uit om op die dag of daarna eens een kijkje te gaan nemen hoe zo’n bank eruit kan komen te zien. Zo krijgt u wellicht inspiratie voor de bank die bij u in de buurt moet komen te staan.

Ideeën? Geef ze alsnog door!
Mocht u nog andere ideeën hebben om gezamenlijk tot een mooi ontwerp te komen of u wilt zich toch nog opgeven voor het mozaïeken dan kunt u zich wenden tot Vivian van Trienen, wijkconsulent Wonion tel.nr. 06-13854311 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zodra wij een beter beeld hebben of er voldoende belangstelling is voor de buurtbank en hoe wij samen met u een mooi ontwerp kunnen maken, gaan we verder aan de slag. Wij hopen u snel te kunnen berichten of en wanneer het project alsnog van start kan gaan.