Welkom in De Gaarden! De Gaarden wordt een buurt met een landelijk karakter, een karakteristieke wijk met natuurlijke elementen.

Op 25 april is de inloopmiddag geweest in Het Vogelnest voor de bewoners van de Kwartellaan, wonende tussen de Sperwerstraat en de Eksterstraat. 
De bewoners in de straat konden zich niet vinden in het oorspronkelijke plan dat op de inloopavond van 24 januari in het gemeentehuis is gepresenteerd, waarbij de weg opgeschoven wordt richting de bergingen. Zij wilden in principe hun "oprit" naar de woning/berginge /garage behouden zodat zij daar ook kunnen parkeren. De gemeente heeft een nieuw ontwerp gemaakt voor deze straat waarbij de "opritten"  behouden blijven en er toch voldoende parkeergelegenheid in de straat blijft. Tijdens de inloopmiddag op 25 april hebben de bezoekers aangeven dat zij accoord gaan met het nieuwe plan en heel blij zijn dat de gemeente naar hen heeft geluisterd. De plannen worden nu verder uitgewerkt. De planning is dat na de bouwvak wordt begonnen met de werkzaamheden in de Vogelbuurt fase 3.

 De tekening met het nieuwe wegprofiel kun je hier zien.