Welkom in De Parkbuurt! De Parkbuurt wordt een traditionele, energiezuinige tuinwijk met veel groenstroken die zorgen voor een parkachtige omgeving.

In Bomenbuurt, Het Bosveld en De Gaarden staat er al één: een buurtbank. De vierde buurtbank komt in De Parkbuurt. Wooncorporatie Wonion en gemeente Oude IJsselstreek bieden de bank aan ter afronding van de vernieuwingen in de buurt. Een aantal enthousiaste buurtbewoners maakten een mooi ontwerp dat past in De Parkbuurt.

Een groot deel van de woningen en de openbare ruimte in De Parkbuurt, direct aan Het Bosveld gelegen, zijn de afgelopen tijd opgeknapt. Om bewoners uit dit deel van de wijk te bedanken voor hun medewerking en geduld bieden Wonion en gemeente de bewoners een ontmoetingsplek aan in de vorm van een buurtbank. Het ontwerp, dat een aantal enthousiaste buurtbewoners maakten, creëert een duidelijke parksfeer op de buurtbank.

Buurtmozaïekmiddag 26 september
Wooncorporatie Wonion en gemeente Oude IJsselstreek organiseren een buurtmozaïekmiddag. Woont u in De Parkbuurt nabij Het Bosveld? Dan bent u van harte welkom om zaterdagmiddag 26 september 2015 een workshop mozaïeken te volgen en samen met uw buurtgenoten de buurtbank af te maken.

Ontwerp oude ijsselstreek