Welkom in Het Bosveld! Wonen in Het Bosveld is wonen in een groene, natuurlijke omgeving. De woningen en voorzieningen sluiten optimaal aan op de natuurlijke leefomgeving.

Het stedenbouwkundig plan voor Het Bosveld is inmiddels afgerond. Dit betekent dat de plaats van de woningen en de bergingen bekend zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om de definitieve plannen in te zien tijdens een extra openstelling van het Vogelnest op 11 mei van 16.00 uur tot 20.00 uur.

Wij willen voor de duidelijkheid benadrukken dat hier nog niet te zien is hoe de woningen en de bergingen eruit komen te zien. Alleen de plaats van de woningen, de bergingen, de wegen en de paden is te zien.


Vervolg
Op dit moment zijn drie aannemers bezig met het uitwerken van de plannen voor Het Bosveld. Uit deze plannen wordt één plan gekozen dat uitgevoerd gaat worden. Bij de keuze voor het plan betrekken wij een afvaardiging van bewoners, namelijk de werkgroep Het Bosveld. Op 16 juni is bekend welke aannemer het plan gaat uitvoeren. Eind juni organiseren wij een informatiebijeenkomst waarin het winnende plan wordt getoond. Hier oeen uitnodiging voor. Direct na de zomervakantie wordt er een modelwoning ingericht.

Vragen?
Hebt u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neemt u dan contact op met Vivian van Trienen, wijkconsulent bij Wonion, op telefoonnummer (0315) 69 60 45 of via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook is zij op dinsdags van 14.00 tot 16.00 en op donderdags van 11.30 tot 13.30 uur aanwezig in wijkservicepunt Het Vogelnest aan de Parkietstraat.