Welkom in Het Bosveld! Wonen in Het Bosveld is wonen in een groene, natuurlijke omgeving. De woningen en voorzieningen sluiten optimaal aan op de natuurlijke leefomgeving.

Op zaterdag 5 en 12 november organiseert Wonion samen met Samen1 (samenwerkingsverband waarin verschillende bouwpartijen die de ingrijpende renovatie aan Het Bosveld uitvoeren zijn verenigd) de zogenaamde droomwensdagen. Er worden een aantal standaard werkzaamheden aan de woningen verricht, maar daarnaast geven wij bewoners ook een aantal keuzemogelijkheden om zo de woning naar eigen wensen aan te passen. De keuzemogelijkheden hebben betrekking op de gevelindeling, plattegronden, Wonen naar Wens (keuken en sanitair) en overige opties. Tijdens deze droomwensdagen kunnen (toekomstige) bewoners van Het Bosveld, hun keuzes vaststellen voor de gevelindeling en de woningplattegrond.

Zowel toekomstige als huidige bewoners van Het Bosveld hebben een uitnodiging ontvangen voor één van droomwensdagen. Wie zien u graag op zaterdag 5 of 12 november in wijkservicepunt het Vogelnest aan de Parkietstraat.

Na de droomwensdagen worden (toekomstige) bewoners uitgenodigd in de showroom van Wonion. Zij krijgen dan de mogelijkheid een keuze te maken voor de keuken, sanitair en het tegelwerk.