Welkom in Het Bosveld! Wonen in Het Bosveld is wonen in een groene, natuurlijke omgeving. De woningen en voorzieningen sluiten optimaal aan op de natuurlijke leefomgeving.

Binnen de wijk Vogelbuurt/Biezenakker in Ulft wordt Het Bosveld een nieuwe wijk. In deze nieuwe wijk, het voormalige Valkenhof, worden een aantal woningen gesloopt en daarnaast worden twee type gezinswoningen ingrijpend gerenoveerd. Hierdoor krijgt de buurt een hele nieuwe uitstraling. Bent u geïnteresseerd in wonen in Het Bosveld? Wonion start deze week met de tweede verhuurronde van de woningen.

Het Bosveld ondergaat een metamorfose. Een aantal woningen worden gesloopt en daarnaast worden woningen ingrijpend gerenoveerd. De te renoveren woningen worden zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant vernieuwd, waardoor de wijk er heel anders uit komt te zien dan voorheen. De woningen hebben drie slaapkamers, een woonoppervlakte van ongeveer 69 en 82 m2 en een buitenberging.

Interesse in wonen in Het Bosveld?
De (renovatie) werkzaamheden worden van januari tot augustus 2012 uitgevoerd, zodat de woningen grondig opgeknapt zijn voordat u een huurovereenkomst aangaat. Bent u geïnteresseerd in wonen in deze nieuwe buurt en staat u ingeschreven als woningzoekende? Reageer dan op één van de woningen via de woonbon in deze Huispagina of via www.wonion.nl.

Hoe wijst Wonion de woningen toe?
Vaak zijn er meerdere belangstellenden voor een woning. Hoe worden de woningen dan toegewezen en wat zijn de selectiecriteria? Onderstaand ziet u op basis van welke criteria de woningen toegewezen worden.

1e  Woningzoekenden met een herstructureringsurgentie voor een te slopen woning; op basis van de langste woonduur.
2e  Woningzoekenden met een herstructureringsurgentie voor de overige woningen; op basis van de langste woonduur.
3e  De overige woningzoekenden op basis de langste inschrijfduur.

De bruto huurprijzen voor de gezinswoningen in Het Bosveld variëren van 540,00 tot 619,00 euro per maand. De woningen zijn beschikbaar voor woningzoekenden met een verzamelinkomen tot € 33.614,00. Komt u uit een te slopen woning, dan krijgt u afhankelijk van de huidige situatie, een aangepaste huurprijs en bent u voor toewijzing van de woning niet afhankelijk van uw verzamelinkomen. Bent u woningzoekende met een sociale- of medische urgentie? Dan bent u welkom om te reageren, maar de urgentiestatus is niet van toepassing op deze woningen.

De geselecteerde kandidaten krijgen van Wonion een uitnodiging voor een intakegesprek.

Meer informatie
Hebt u vragen of wilt u graag meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Vivian van Trienen, op telefoonnummer (0315) 69 60 45.