Welkom in Het Bosveld! Wonen in Het Bosveld is wonen in een groene, natuurlijke omgeving. De woningen en voorzieningen sluiten optimaal aan op de natuurlijke leefomgeving.

In Het Bosveld zijn twee modelwoningen gerealiseerd. Naar aanleiding van de modelwoningen hebben wij veel reacties gekregen over de toekomstige kleur van de nieuwe woningen. Uit deze reacties blijkt dat men de kleur over het algemeen te geel vindt en dat men een hele ‘gele buurt’ niet aantrekkelijk vindt. Wonion hecht waarde aan de mening van u als bewoner en kan zich in uw reacties vinden. Daarom hebben wij de kleuren van de woningen opnieuw bekeken.

Meer natuurlijke kleuren
Om variatie in de buurt aan te brengen, maar ook rust te bewaren hebben wij voor twee, wat meer natuurlijke, kleuren gekozen; een minder felle geeltint en een bruintint. De gele kleur is definitief en is in de week van 16 januari te zien bij het eerste blok woningen (Valkenhof 14-17). We zijn nog op zoek naar een bruine kleur, momenteel wordt er nog getest bij de modelwoning Valkenhof 78.

Vanaf dinsdagmiddag 24 januari 2012 hangt een voorbeeld van de bruine gevelkleur voor het raam in het Vogelnest aan de Parkietstraat. Vanaf dit moment kunt u de nieuwe gevelkleur aanschouwen.

Verdeling gevelkeuren Het Bosveld
Hieronder is de verdeling van de buurt weergegeven.

afbeelding_nieuwe_kleuren

Vragen?
Hebt u vragen of zijn er onduidelijkheden dan kunt u contact opnemen met wijkconsulent Vivian van Trienen van Wonion op telefoonnummer (0315) 69 60 45 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..