Welkom in de Vogelbuurt/Biezenakker. Hier bouwen we aan een energiezuinige, groene, veilige wijk. Met buurten met elk een eigen karakter: De Gaarden, De Parkbuurt, Het Bosveld en Bomenbuurt.

Wonion en de gemeente Oude IJsselstreek zijn samen bezig de Vogelbuurt te herstructureren en de Biezenakker te ontwikkelen met als doel ze samen één wijk te laten vormen. Een wijk waar iedereen woont in een comfortabel huis, in een toekomstgerichte, groene en veilige omgeving, met goede voorzieningen. De wijk Vogelbuurt/Biezenakker is ingedeeld in verschillende buurten.

Denk mee!

U kunt uw steentje bijdragen. Met uw ideeën. Help ons en uzelf en denk mee over de nieuwe invulling van uw buurt. Heeft een idee om uw buurt nog aantrekkelijker te maken, vul dan het formulier hieronder in.

Ik heb een idee

Naam(*)
Vul uw naam in

Adres(*)
Vul uw adres in

Telefoon(*)
vul uw telefoonnummer in

E-mail(*)
Vul uw e-mailadres in

Ik heb een idee voor(*)
U bent vergeten een idee te selecteren.

Dit is mijn idee(*)
Laat ons uw idee weten

Praat mee en doe mee!

Naast meedenken, kunt u ook meepraten en meedoen! Voor iedere buurt heeft Wonion een eigen klankbordgroep in het leven geroepen. In de klankbordgroep kunt u meepraten over de inrichting van en de specifieke ingrepen binnen een buurt. Tevens is er voor iedere buurt een eigen werkgroep.

Aanmelden

Wilt u zich graag aanmelden voor een klankbordgroep of werkgroep? Vult u dan bovenstaand formulier in en geef in het invulveld ‘Dit is mijn idee’ aan dat u zich graag wilt aanmelden voor een klankbordgroep of werkgroep en om welke buurt het gaat.

Het Vogelnest

Daarnaast kunt u ook terecht in het Vogelnest, aan de Parkietstraat 1 in Ulft, om mee te praten over de herstructurering van de Vogelbuurt en de ontwikkeling van de Biezenakker.