Welkom in de Vogelbuurt/Biezenakker. Hier bouwen we aan een energiezuinige, groene, veilige wijk. Met buurten met elk een eigen karakter: De Gaarden, De Parkbuurt, Het Bosveld en Bomenbuurt.

De gemeente Oude IJsselstreek en Wonion nodigen u uit voor informatiebijeenkomsten op woensdag 22 juli over circa 50 energiezuinige nieuwbouwwoningen die in de Biezenakker in Ulft worden gebouwd.

 

Bijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomsten wordt bekend gemaakt welke samenwerkingspartners - aannemers, architecten en andere betrokkenen - de energiezuinige woningen in een deel van de Biezenakker gaan realiseren. Belangstellenden zijn van harte welkom op woensdag 22 juli van 19.00 tot 20.00 uur of van 20.30 tot 21.30 uur in het gemeentehuis aan de Staringstraat 25 in Gendringen. Direct betrokkenen en omwonenden hebben een persoonlijke uitnodiging voor deze bijeenkomsten ontvangen.

De bouw van deze woningen is opgenomen in een zogenaamd versnellingstraject. Voor deze versnelling wordt een speciaal projectbesluit genomen.

Programma bijeenkomst

Het stedenbouwkundig plan en het conceptontwerp van de woningen wordt tijdens de informatiebijeenkomsten gepresenteerd. Er is gelegenheid om vragen te stellen en uw mening te geven over dit conceptontwerp. Waar mogelijk en relevant, kunnen reacties van invloed zijn op het projectbesluit. Dit besluit wordt op basis van het conceptontwerp opgesteld en komt later ter inzage bij de gemeente.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Anne-Marieke Vreeman via het algemene nummer van de gemeente, tel (0315) 292 292.