Welkom in de Vogelbuurt/Biezenakker. Hier bouwen we aan een energiezuinige, groene, veilige wijk. Met buurten met elk een eigen karakter: De Gaarden, De Parkbuurt, Het Bosveld en Bomenbuurt.

Zoals u ziet, is de website voor de wijk Vogelbuurt/Biezenakker in een nieuw jasje gestoken. Maak kennis met de verschillende buurten in deze wijk: De Gaarden, De Parkbuurt, Het Bosveld en Bomenbuurt. In de wijk Vogelbuurt/Biezenakker in Ulft onderscheiden wij verschillende buurten. Iedere buurt binnen de wijk Vogelbuurt/Biezenakker krijgt zijn eigen kenmerken en sfeer.

Post op buurtniveau

De informatievoorziening over ontwikkelingen in de wijk gaat veranderen. Als wij informatie hebben die voor de hele wijk van belang is, ontvangen bewoners en omwonenden post met de wijknaam Vogelbuurt/Biezenakker en het bekende logo. Betreft het echter informatie die van belang is voor een specifieke buurt, dan versturen wij die informatie vanuit de buurtnaam met het bijbehorende logo. In de toekomst kan het dus zijn dat bewoners en omwonenden post ontvangen met daarop de naam en het logo van een van de buurten.

Even voorstellen: de buurten

De Gaarden

De Gaarden: een buurt met landelijk karakter

De Gaarden wordt een buurt met landelijk karakter. Een karakteristieke buurt met natuurlijke elementen.

De Parkbuurt

De Parkbuurt: wonen in een parkachtige omgeving

De Parkbuurt wordt een traditionele, energiezuinige tuinwijk met veel groenstroken die zorgen voor een parkachtige omgeving.

Het Bosveld

Het Bosveld: wonen in een groene, natuurlijke omgeving

Wonen in Het Bosveld betekent wonen in een groene, natuurlijke omgeving. De woningen en voorzieningen sluiten optimaal aan op de natuurlijke leefomgeving.

Bomenbuurt

Bomenbuurt: wonen in een moderne en groene buurt

De Bomenbuurt wordt letterlijk en figuurlijk een groene buurt. Een moderne, toekomstgerichte en veilige buurt met energieneutrale woningen. Een buurt waar jong en oud zich prettig en op zijn gemak voelt.

Wij hopen dat de bewoners zich thuis zullen gaan voelen in De Gaarden, De Parkbuurt, Het Bosveld en Bomenbuurt.

Hebt u vragen?

Hebt u nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden, dan kunt u terecht in Het Vogelnest, aan de Parkietstraat 1 in Ulft. Het Vogelnest is geopend op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en op donderdag van 11.30 tot 13.30 uur. Ook kunt u contact opnemen met Vivian van Trienen van Wonion, op telefoonnummer (0315) 69 60 45.