Welkom in de Vogelbuurt/Biezenakker. Hier bouwen we aan een energiezuinige, groene, veilige wijk. Met buurten met elk een eigen karakter: De Gaarden, De Parkbuurt, Het Bosveld en Bomenbuurt.

De vernieuwingen in de Vogelbuurt krijgen steeds meer vorm. Voor de bewoners is het meest intensieve deel van de wijkvernieuwing achter de rug. Wonion stopt daarom ook met het inloopspreek uur in het Vogelnest.

Na het groot onderhoud aan de Kwartellaan en het Mezenpad zijn er woningen in De Parkbuurt, De Gaarden en Het Bosveld ingrijpend gerenoveerd. De ingrijpende renovatie werkzaamheden zijn nu afgerond en daarmee ook voor de bewoners het meest intensieve deel van de wijkvernieuwing. De wijkconsulenten van Wonion merken dat de vraag naar het inloopspreekuur kleiner wordt.  "Tijdens de renovatiewerkzaamheden is er veel gebruik gemaakt van het inloopspreekuur op het Vogelnest. Nu de ingrijpende renovatiewerkzaamheden afgerond zijn, merken we dat de vraag terugloopt. Mensen lopen nog wel eens binnen voor een praatje, maar de vraag naar een inloopspreekuur is niet meer zo sterk aanwezig" aldus de wijkconsulenten van Wonion.

Laatste inloopspreekuur Vogelnest
Donderdag 18 juli houdt Wonion van 11.30 tot 13.30 uur haar laatste inloopspreekuur in het Vogelnest. Vivian van Trienen blijft zich inzetten voor de Vogelbuurt en zij blijft ook het aanspreekpunt van Wonion voor de bewoners van de wijk.

Vragen aan uw wijkconsulent?
Heeft u een vraag aan uw wijkconsulent? Loop dan binnen bij het kantoor van Wonion aan de Hutteweg 115 in Ulft, of neem contact op via (0315) 69 60 00.