Welkom in de Vogelbuurt/Biezenakker. Hier bouwen we aan een energiezuinige, groene, veilige wijk. Met buurten met elk een eigen karakter: De Gaarden, De Parkbuurt, Het Bosveld en Bomenbuurt.

De vernieuwingen in de Vogelbuurt krijgen steeds meer vorm. Voor de bewoners is het meest intensieve deel van de wijkvernieuwing achter de rug. Gedurende de intensieve herstructureringswerkzaamheden fungeerde het Vogelnest als informatiecentrum voor bewoners in de wijk. Wonion hield juli 2013 haar laatste spreekuur in het Vogelnest. Het Vogelnest is verkocht en verdwijnt deze maand nog uit het buurtbeeld.

Het Vogelnest is jarenlang een herkenbaar beeld geweest in de buurt. Na een periode aan de Parkietstraat vervolgde het informatiecentrum haar taak aan de Sperwerstraat. “Tijdens de intensieve renovatiewerkzaamheden heeft het Vogelnest zeker haar dienst bewezen”, vertelt Vivian van Trienen, wijkconsulent Wonion. “Nu het meest intensieve deel van de wijkvernieuwing achter de rug is, is de behoefte aan een informatiecentrum er niet meer. Wij zijn blij dat het Vogelnest een nieuwe, sportieve, bestemming krijgt! Uiteraard kunnen bewoners nog wel bij mij terecht met hun vragen”, vervolgt de wijkconsulente.

Het Vogelnest is verkocht en gaat dienst doen als kantine bij een Tennisvereniging in Arnhem. In het weekend van 17 tot en met 19 januari worden de inventaris en de unit verwijderd. Aansluitend rond de gemeente de werkzaamheden rondom de verwijdering van het Vogelnest af met werkzaamheden aan de openbare ruimte.

Vragen aan uw wijkconsulent?
Heeft u een vraag aan uw wijkconsulent? Loop dan binnen bij het kantoor van Wonion aan de Hutteweg 115 in Ulft, of neem contact op via (0315) 69 60 45.