Welkom in de Vogelbuurt/Biezenakker. Hier bouwen we aan een energiezuinige, groene, veilige wijk. Met buurten met elk een eigen karakter: De Gaarden, De Parkbuurt, Het Bosveld en Bomenbuurt.

In oktober 2008 hebben wij het Masterplan voor de wijk Vogelbuurt/Biezenakker aan bewoners gepresenteerd. In de eerste helft van 2009 zijn Wonion en de gemeente Oude IJsselstreek hard aan het werk geweest met de planning voor de herstructurering en ontwikkeling van de Vogelbuurt/Biezenakker. Er zijn verschillende gesprekken geweest met bewonersgroepen, de opmerkingen en suggesties die wij van hen meegekregen hebben nemen wij, waar mogelijk, mee in de ontwikkeling van de betreffende deelgebieden. De planning is inmiddels bekend.

Brochure Planning

Klik hier om de brochure over de planning te bekijken. In deze brochure vindt u een totaaloverzicht van de wijk, waarin staat aangegeven wanneer we waar gaan starten. Bewoners, omwonenden en belanghebbenden ontvangen deze brochure in de eerste week van juli thuis.

Vragen?

Heeft u vragen over de planning of heeft u geen brochure ontvangen en wilt u er graag één ontvangen dan kunt u terecht in wijkservicepunt Het Vogelnest, aan de Parkietstraat 1, in Ulft. Het Vogelnest is iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 geopend en iedere donderdag van 11.30 tot 13.30. Op donderdag 2 juli verlengen wij het spreekuur tot 17.00 en op dinsdag 7 juli tot 18.00.