Welkom in de Vogelbuurt/Biezenakker. Hier bouwen we aan een energiezuinige, groene, veilige wijk. Met buurten met elk een eigen karakter: De Gaarden, De Parkbuurt, Het Bosveld en Bomenbuurt.

Wonion en de gemeente Oude IJsselstreek presenteerden onlangs het Masterplan voor de wijk Vogelbuurt/Biezenakker in Ulft. Het plan laat de nieuwe indeling van de wijk zien met voorzieningen, openbare ruimte, voldoende ruimte voor groen en een gevarieerd aanbod van woningen.

Voor bewoners van de Vogelbuurt betekent het Masterplan dat zij duidelijkheid hebben over wat er met hun woning gaat gebeuren. De inloopbijeenkomsten werden door minimaal 900 mensen bezocht.

Bewoners in de wijk krijgen binnenkort een huisbezoek van een medewerker van Wonion waarin zij hun woonwensen kunnen aangeven. Bert Rosenberg licht toe: ‘Wij nemen de tijd om rustig bij de mensen thuis te praten over alles wat komt kijken bij de uitvoering van het plan. We lichten het Sociaal Plan toe en beantwoorden vragen van bewoners’.

Wilt u meer weten over hoe de nieuwe wijk Vogelbuurt/Biezenakker er uit komt te zien? Neem gerust contact op met Wonion (www.wonion.nl) of de gemeente Oude IJsselstreek (www.oude-ijsselstreek.nl). Op deze website kan u ook informatie vinden over de plannen voor de Vogelbuurt/Biezenakker.

huisbezoekers_wonion
Foto: Bert Rosenberg (links) en Raymond van Harte (rechts) van Wonion bezoeken bewoners in de Vogelbuurt.