Welkom in de Vogelbuurt/Biezenakker. Hier bouwen we aan een energiezuinige, groene, veilige wijk. Met buurten met elk een eigen karakter: De Gaarden, De Parkbuurt, Het Bosveld en Bomenbuurt.

Het totale huur- en koopaanbod van vijf Achterhoekse corporaties is te vinden op www.thuisindeachterhoek.nl. Zo ook het huur- en koopaanbod van Wonion. De woningen die Wonion verhuurt of verkoopt in de wijk Vogelbuurt/Biezenakker in Ulft zijn dus ook te vinden op thuisindeachterhoek.nl.

Zoeken naar een woning in de Vogelbuurt/Biezenakker via een speciaal zoekprofiel
U heeft op de website van Thuis in de Achterhoek de mogelijkheid om bij uw inschrijving een speciaal zoekprofiel aan te maken en een tipbericht te ontvangen van  woningen die voor u interessant zijn. U kunt in uw zoekprofiel onder andere aangeven in welke plaats u een woning zoekt, in welke wijk, welke woningtype u zoekt en u kunt aangeven hoeveel slaapkamers u graag zou zien in een woning. Van de woningen die aan uw zoekprofiel voldoen ontvangt u een tipbericht via e-mail.

Wilt u graag wonen in de Vogelbuurt/Biezenakker dan kunt u dus in uw zoekprofiel aangegeven dat u op zoek bent naar een woning in Ulft, in de wijk Ulft-Noord en vervolgens kunt u het door u gewenste woningtype en het aantal slaapkamers opgeven.

Meer informatie

Klik hier om u als woningzoekende in te schrijven bij Thuis in de Achterhoek

Meer informatie over nieuwbouwprojecten leest u hier